Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Sonar wireless Lucky Rambo, tip ceas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

899 lei Lei
Brand
Lucky
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sonar wireless Lucky Rambo cu curea pentru incheietura mainii, tip ceas. Sonarul este usor de folosit si va ajuta sa setati zona de pescuit, sa cunoasteti adancimea apei, starea patului de nada si nu in ultimul rand localizarea pestilor.
Functionarea unui sonar se bazeaza pe propagarea undelor sonore. Sonarul poate determina conturul, structura si adancimea. Emite o unda sonora proprie si determina distanta de la obiect de la momentul reflectarii. Pozitia, dimensiunea si compozitia sunt apoi determinate folosind semnalul de intoarcere.
Functiile principale ale radarului sunt:
Cautarea pestilor si masurarea adancimii;
In coltul din dreapta sus al afisajului puteti citi adancimea curenta a apei dupa ce ati pornit dispozitivul si ati scufundat sonarul in apa. Indicatorul de adancime arata daca adancimea apei este mai adanca de 0,6 metri sau mai mica de 45 de metri;
Afisare contur peste;
Cand radarul detecteaza un peste, acesta este indicat de o pictograma in forma de peste pe afisaj. Poate detecta atat pesti mari, cat si pesti mici. Pictograma peste se modifica si se actualizeaza la fiecare 5 secunde;
Conturul structurilor.
Afisajul arata perfect formatiunile de pat, gropile, posibile cocoase sub sonar, oferindu-va posibilitatea de a gasi cele mai bune exploatatii de peste.
Specificatiile produsului:
Afisaj: afisaj color TFT de 1,77 inch;
Capacitate de masurare (distanta): 70m;
Consum de energie: baterie interna;
Rezistenta la apa: nivel 4 (protectie impotriva stropirii);
Afisarea pestilor mari si mici, adancimea apei este potrivita;

Temperatura de functionare: -10C pana la 50C
Datorita curelei pentru incheietura mainii implementata pe receptor, dispozitivul este foarte usor de utilizat, datorita cerintelor sale minime de spatiu si a utilizabilitatii compacte, chiar si a unei variante perfecte pentru rotire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura