Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4929)

Mulineta feeder Neo 6000 Carp Expert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
La crearea mulinetei Carp Expert Feeder Neo, pe langa designul atragator al mulinetei un rol primordial au primit si componentele de calitate.
Cei care cunosc mulineta Carp Expert Double Speed, stiu ca este vorba despre o mulineta de inalta calitate. Pe parcursul proiectarii aceasta mulineta a fost punctul de pornire pentru conceprea lui Feeder Neo.
Pick-upul este din metal prelucrat, care ne confera o recuperare lina al firului. Imbinarea manivelei este precisa, fara joc. Tamburul mulinetei este unul scund, pe care nu trebuie pus mai multe 100 metri de fir pentru a-l umple.
Mulineta este una de tip Baitrunner, deci are o frana suplimentara, ceea ce permite schimbarea puterii de franare cu ajutorul unui buton. Dar acest lucru sa nu-l facem in timpul drilului. Doar atunci cand lanseta este pusa pe stativ, in asteptarea trasaturii. Frana suplimentara poate fi actionata cu ajutorul butonului aflat in spatele mulinetei.
Raportul de recuperare este de 5,5:1, ceea ce face disponibila o recuperare rapida a monturii. 5 rulmenti asigura functionarea lina si precisa, mulineta este prevazuta cu rulmenti antiretur cu ace, astfel la oprirea manivelei, rotorul nu se va misca inapoi, posibilitatea incurcarii firului fiind mica.
O recomandam in principal la pescuitul cu feeder, astfel putand beneficia la maxim de calitatile acestei mulinete.
Detalii tehnice:
Marime tambur: 6000
Nr. rulmenti - 5+1
Capacitate: 0,30 mm / 220 m
Greutate: 490g

Producator: Carp Expert
Trimite mesaj
Din Gura in Gura