Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4929)

Mulineta Neo Long Cast Feeder 6000 Carp Expert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Descriere:
In cadrul pescuitului cu feeder, pescarii sau specificat pe numeroase subtipuri de pescuit.
Exista pescuit cu method la distanta, cu method la aproape, putem pescui aproape cu monturi ultrafine sau putem arunca la distante mari cu cosulet cu inaintas din fir impletit.
Aproape ca am putea alege cate o mulineta fiecarui stil de pescuit. Dar in gama produselor Energofish gasim mulineta, care folosita corespunzator poate fi folosita la fiecare dintre subtipurile mai sus amintite. Astfel nu trebuie sa ne temem ca trebuie sa ne cumparam mai multe mulinete cu care sa mergem pe malul apei. Acest lucru n-ar fi avantajos din punct de vedere financiar si nici practic.
Mulineta Carp Expert Neo Long Cast feeder este un echipament cu care putem suplini mai multe tipuri de mulinete. Putem sa lansam cu ea la distante mari, dispune cu un tambur relativ mare si conic. O putem folosi si cu fire subtiri, pentru ca are o frana precisa si sensibila.
Axul este unul impozant pentru aceasta categorie, caci otelul de 5 mm diametru, nu se va indoi nici in timpul drilului, nici cu alte ocazii de folosire rationala a mulinetei.
Manivela este din metal frumos lucrata, pick-upul este conectat la corpul mulinetei cu ajutorul a doua rulmenti, care asigura functionarea lina al echipamentului.
Corpul mulinetei este din grafit, ce confera masivitate. Imbinarile sunt precise, nu exista joc la nici un component.
Rola de ghidare a firului este cu rulment, iar pick-upul este din material gros astfel ca sansa la deformare este aproape zero.
Tinuta in mana aceasta mulineta ne va sugera un echipament convincator, estetic si sigur, care ingrijita si intretinuta corespunzator poate atinge durata de folosire de mai multe decenii.

Specificatii:
Marime tambur: 6000
Capacitate tambur: 0,35mm / 190 m
Numar rulmenti: 9+1
Raport de recuperare: 5,1:1
Greutate: 398gr

Producator: Carp Expert.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura