Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4939)

Sonar fix Lucky Starter, color

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Brand
Lucky
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sonarul Starter Lucky este o versiune portabila compacta, care include un sonar cu fir, in plus fata de accesoriile de baza.
Functionarea unui sonar se bazeaza pe propagarea unei unde sonore. Radarul foloseste sonarul pentru a determina conturul, structura si adancimea patului. Sonarul emite o unda sonora si determina distanta de la obiect de la momentul reflectiei. Pozitia, dimensiunea si compozitia sunt apoi determinate folosind semnalul de intoarcere.
Sonarul cauta cu succes pestii si masoara adancimea. - In coltul din dreapta sus al afisajului puteti citi adancimea curenta a apei dupa pornirea dispozitivului si scufundarea sonarului in apa. Indicatorul de adancime arata daca adancimea apei este mai mica de 0,7 metri sau mai adanca de 45 de metri.
Afiseaza pestele - Cand radarul detecteaza un peste, acesta este indicat de o pictograma in forma de peste pe afisaj. Poate detecta atat pesti mari, cat si mici. Coloana din partea dreapta a ecranului arata pozitia pestilor. Pictograma peste se modifica si se actualizeaza la fiecare 5 secunde.
Indica algele marine - Pictograma indicator alge marine apare pe ecran atunci cand sonarul detecteaza o planta acvatica. In cazul aparitiei simultane a doua icoane, in cazul aparitiei medii a trei alge marine, radarul pestilor a detectat o suprafata mare de plante acvatice.
Caracteristici:
Afisaj: LCD de 2 inch;
Capacitate de masurare: 100m
Consum de energie: 4 baterii alcaline AAA;
Rezistenta la apa: nivel 4 (protectie impotriva stropirii);
Afisarea pestilor mari si mici, adancimea apei, temperatura apei, temperatura aerului, pozitia pestilor este potrivita pentru determinarea vegetatiei si a pietrelor pe fund.
Temperatura de functionare: -10 C pana la 50 C

Dimensiune: 12,5x6,5 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura