Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4935)

Avertizor electric Black Fighter

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
EnergoTeam
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Avertizorul Black Fighter are corpul confectionat din material rezistent acoperit cu un strat cauciucat care ii confera o impermeabilitate sporita la ploaie.

Grosimea avertizorului in portiunea bateriei este de 3 cm iar in zona bratelor de numai 2 cm. Avertizorul functioneaza cu 3 baterii tip AAA. Butoanele pentru pornire si reglaj sunt cauciucate. Butonul de pornire este pozitionat frontal iar butoanele pentru ton si volum sunt pozitionate lateral. Avertizorul este prevazut cu doua leduri luminoase, cate unul pe fiecare brat si in plus are un semnalizator luminos circular cu diametrul de 3 cm pozitionat frontal, chiar sub discul de asezare a firului lanssetei, semnalizator ce confera o vizibilitate sporita si in conditii de vizibilitate extrem de scazuta. Reglarea digitala a tonului si a sensibilitatii avertizorului permit o ajustare de mare finete a parametrilor de functionare a acestuia. Discul de semnalizare este extrem de sensibil permitand semnalizarea celor mai fine-delictae trasaturi. Semnalizatorul Black Fighter este prevazut si cu o mufa-jack pentru posibilitatea conectarii la un swinger luminos, un avantaj demn de luat in considerare mai ales pentru partidele de pescuit in conditii de vizibilitate redusa.

Avertizorul este prevazut cu un filet de fixare cu diametru universal fapt ce permite montarea acestuia pe o gama larga de suporti individuali sau rodpaoduri existente pe piata de specialitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura